Review son Maybelline tốt không? Top 5 dòng son bán chạy nhất | massgo.vn

Lipstik Maybelline terus-terusan ngluncurake macem-macem lini produk. Ing antarane pirang-pirang garis lipstik iki, apa sampeyan ngerti produk endi sing cocog kanggo sampeyan? Tindakake artikel ing ngisor iki kanggo pindhah karo kula Ulasan lipstik Maybelline Apa apik uga ngevaluasi 5 garis lipstik paling laris ing 2020.

Lipstik Maybelline Kab

SALE BOOM PALING BESAR MAYBELLINE DISKON Nganti 40% + HADIAH + GRATIS ONGKIR ING LAZADA

Apa review lipstik Maybelline apik?

Lipstik Maybelline?

Iki minangka produk saka merek Maybelline sing lair luwih saka 80 taun kepungkur ing New York, AS. Wigati dimangerteni yen sing ngedegake perusahaan kosmetik iki dudu wong wadon nanging wong lanang. Iku wong enom sing mung 19 taun – Thomas Lyle Williams.

Sawise luwih saka 100 taun operasi, estetika kosmetik iki nggawe cipratan gedhe. Iki minangka merek sing akrab banget karo para penyayang kecantikan ing saindenging jagad. Produk sing nggawe jeneng merek iki bisa kasebut minangka mascara, foundation, lipstik, …

Lipstik minangka produk sing populer banget saka merek terkenal iki. Mula, perusahaan kosmetik iki terus-terusan ngluncurake macem-macem garis lipstik Maybelline. Saben baris lipstik nduweni kaluwihan unik dhewe lan saya tambah apik. Mangkono menehi pilihan liyane.

Lipstik iki disenengi dening palet warna sing super cantik. Bebarengan karo iku werna munggah, adhesion werna banget. Kualitase pancen apik nanging rega produk kasebut cukup terjangkau. Iki minangka salah sawijining faktor sing nggawe lipstik luwih populer.

Lipstik Maybelline review babagan bahan

Saben garis lipstik Maybelline duwe formula lan tekstur sing beda. Nanging, ing produk kasebut, ana bahan tartamtu sing padha:

  • Isononyl Isononanoate Octyldodecanol: Emolien sing mbantu supaya lambe tetep montok.
  • Microcrystalline wax: mbantu lipstik tetep alus lan mulus.
  • Kajaba iku, ing lipstik iki, ana bahan liyane kayata: Microcrystalline Wax, Isobutyl, Lanolin Oil, minyak biji alami, Disteardimonium Hectorite, …

Pira regane lipstik Maybelline?

Sanajan kualitase diapresiasi banget, produk lipstik Maybelline minangka lipstik populer kanthi rega terjangkau. Gumantung saka garis lipstik, regane beda-beda saka 90.000 nganti 200.000 VND. Sampeyan ora kudu mbuwang akeh dhuwit nanging sampeyan isih bisa njaluk lambe ayu sumringah.

>>> Referensi: Top 12 lipstik matte paling apik – PANAS ing 2020 kanggo bocah-bocah wadon <<<

Deleng 5 garis lipstik paling laris ing Maybelline

Review lipstik Maybelline SuperStay Matte Ink

tinta matte maybelline superstay minangka produk sing diluncurake ing 2017. Ing mung 3 taun sing cendhak, lipstik iki wis nelukake bocah-bocah wadon. Produk dadi luwih populer amarga fastness warna lan standar kualitas.

Lipstik Maybelline Kab

Palet tinta matte Maybelline superstay

LIHAT HARGA OFFER DI shopee

Desain: Review lipstik Maybelline nduweni desain kotak persegi panjang sing elongated. Tutup produk kasebut putih lan awak lipstik minangka warna lipstik. Thanks kanggo desain genggaman sing kompak, produk kasebut trep banget kanggo digawa nalika lelungan.

Bahan: Dimethicone, Pewarna, Trimethylsiloxysilicate, Wewangian, Dimethicone Crosspolymer, Isododecane, …

Lipstik Maybelline Kab

Papan warna:

  • #05 Loyalist: werna mudo oranye
  • #10 Dreamer: pink mudo
  • # 15 Kekasih: pink bumi
  • # 20 Pioneer: abang murni
  • #25 Srikandi: abang karang
  • #30 Romantis: werna ungu-pink sing lembut
  • #35 Pencipta: wungu cahya
  • #40 Pracaya: ungu campur pink
  • # 45 Escapist: coklat peteng karo abang
  • # 50 Voyager: coklat abang

Padhang: Review lipstik Maybelline iki nduweni gain warna sing apik banget. Lipstik alus banget, saengga gampang diserap ing lambe lan warnane kandel lan standar. Sampeyan mung kudu aplikasi lipstik lapisan tipis kanggo nggawe lambe sumringah.

Cepet warna: nalika nerangake fastness warna garis lipstik iki, sampeyan bisa yakin. Amarga cat matte, adhesi warna produk kasebut apik banget. Sawise 7-8 jam, warna lipstik isih seger lan ora luntur. Sampeyan ora perlu nglampahi wektu kanggo repainting lipstik, nanging sampeyan bisa bebas mangan lan ngombe tanpa kuwatir bab smearing.

Werna sing paling apik: garis lipstik iki duwe 10 warna lipstik sing beda. Ing werna sing # 15 Kekasih minangka warna sing paling disenengi. Iki minangka warna pink bumi sing gampang diselarasake karo macem-macem gaya dandanan. Apa sampeyan duwe kulit peteng utawa entheng, sampeyan bisa nggunakake.

Rega: 166.400 ₫

Maybelline Creamy Matte Color Lipstick

Maybelline Color Creamy Matte Lipstick diluncurake ing Vietnam ing 2014. Sanajan wis kasedhiya luwih saka 6 taun, produk iki durung ketinggalan jaman. Kosok baline, para penggemar lipstik isih kepengin tuku lini produk iki amarga palet warna sing apik banget, warna sing apik banget.

Lipstik Maybelline Kab

LIHAT HARGA OFFER DI SHOPEE

Desain: Lipstik nduweni wujud tongkat, cangkang njaba coklat peteng, klasik lan elegan. Thanks kanggo awak produk sing digawe saka logam berlapis perak, menehi rasa mewah kanggo pangguna. Ing sisih ndhuwur tutup, lipstik nduweni warna lipstik ing njero lan nduweni jeneng warna supaya gampang dibedakake dening pangguna.

Komposisi: Minyak Wijen Wijen, Isononyl Isononanoate, Microcrystalline Wax, Octyldodecanol, Silika,…

Palet warna lipstik Maybelline:

  • #Clay Crush 656: nada oranye bumi
  • #Rich Ruby: seductive deep red
  • #Sentuh rempah-rempah: coklat pinkish lembut
  • #Lush of blush: pink smoky warm
  • #Ravishing saka mawar: pudar pink
  • #Samar saka fuchsia: pink neon padhang
  • #Ngidam karang: oranye abang
  • #Siren ing Scarlet: nada abang murni
  • #Anggur Ilahi: anggur abang
  • # All Fired Up 687 – manis mawar abang

Werna: Maybelline Color Creamy Matte Lipstick nduweni rendering warna sing apik. Cukup aplikasi sapisan, lipstik bakal nempel merata ing lambe. Ing wektu sing padha, ora ana cetakan lambe sing katon, supaya sampeyan bisa yakin.

Langgeng: Garis lipstik iki minangka lipstik matte sing populer banget. Mulane, fastness werna saka garis lipstik iki tansah ing tingkat dhuwur. Sawise 8 jam nggunakake produk, warna lipstik isih ora luntur.

Lipstik Maybelline Kab

Werna sing paling apik: #685 Ngidam koral minangka warna sing paling disenengi ing garis lipstik iki. Iki minangka warna oranye sing padhang, nalika ditrapake ing lambe nggawe rasa seger lan vitalitas. Warna lipstik iki cocok kanggo wong enom sing seneng gaya enom lan dinamis.

Rega: 200.000 VND

Review lipstik Maybelline Sensational Liquid Matte

Maybelline Sensational Liquid Matte minangka lipstik matte krim. Sanajan palet warna produk kasebut ora beda-beda, saben warna lipstik nduweni daya tarik dhewe. Yen sampeyan penggemar lipstik matte, sampeyan kudu ora kantun produk iki.

Lipstik Maybelline Kab

LIHAT HARGA OFFER DI SHOPEE

Desain: Garis lipstik iki gampang banget lan trep kanggo ditahan. Awak lipstik ireng kombinasi karo warna lipstik ing njero. Desain iki uga canggih lan nggawe perasaan modern lan mewah.

Kandungan: Dimethicone, Crosspolymer, Dimethicone, Diisostearyl Malate,…

Papan warna:

  • #01 – To The Fullest yaiku abang murni kanggo nada anget
  • #02 – Anggur Solf minangka anggur abang kanthi dhasar jambon
  • #03 – Flush It Red iku abang mawar kanthi warna jambon padhang
  • #04 – Easy Berry minangka bayi jambon kanthi nada sing adhem
  • #05 – Keep It Mellow minangka warna peach sing padhang kanthi nada anget
  • #07 – Barly Nude minangka coklat emas sing adhem sing dadi abu-abu
  • #08 – Sensationally Me is earthy pink
  • # 9 Krem mudo dicampur karo jambon

Werna: Reviewing lipstik Maybelline babagan werna, garis lipstik Maybelline iki tansah ngormati. Sawise mung siji aplikasi, werna banget standar lan malah. Nanging, sampeyan ora kudu nggunakake akeh lapisan lipstik amarga bakal nggawe lambe ora Gamelan lan sumringah.

Cepet warna: Cepet warna produk iki ora nyengsemake kaya lipstik liyane saka merek sing padha. Nanging umume, fastness warna garis lipstik iki relatif dhuwur ing 6 jam. Amarga iki lipstik matte, sampeyan ora perlu kanggo aplikasi maneh nalika mangan utawa ngombe.

Werna sing paling apik: rong warna paling laris saka garis lipstik iki yaiku #2 Red Brown lan #8 Earth Pink. Iki minangka rong warna sing gampang diselarasake karo kulit sing entheng lan peteng. Mulane bocah-bocah wadon utamane seneng karo 2 warna lipstik iki

Rega: 175.000 VND

Maybelline Lip Gradation

Iki minangka salah sawijining produk Maybelline sing paling unik. Kanthi desain lipstik kaping pindho, produk kasebut kanthi cepet nggawe kesan sing kuat ing bocah-bocah wadon. Produk kasebut muncul ing pasar Vietnam ing 2016. Iki minangka produk sing digawe dening para ahli perusahaan kanggo wanita Asia.

Lipstik Maybelline Kab

LIHAT HARGA OFFER DI SHOPEE

Desain: iki dianggep minangka salah sawijining lipstik sing paling apik. Lipstik iki kasedhiya ing wangun pena dobel sing trep banget. Tip cilik sing ukurane cilik digunakake kanggo meticulously Paint saben rinci. Ana uga tip sing bentuke bantal kanggo mbantu ngaplikasi lipstik kanthi rata ing lambe.

Kandungan: Dimethicone, Alumina, Kalsium Aluminium, Tocopherol,…

Papan warna:

  • #Pink 1
  • #Pink 2
  • #Orange 1
  • #Karang 1
  • #Abang 2
  • #Fuchsia 1

Werna: Garis lipstik Maybelline iki nduweni jangkoan warna sing apik. Cukup nganggo lipstik sithik lan mung ditrapake sepisan, warnane isih standar banget. Ing wektu sing padha, ora ana lambe sing garing lan cetakan lambe amarga lipstik nduweni sifat moisturizing sing apik.

Fastness warna: Garis lipstik iki nduweni fastness warna sementara 6 jam. Yen sampeyan mung mangan panganan sing entheng, lipstik ora bakal metu getihe. Nanging, lipstik ing lambe bakal luntur banget

Werna endi sing paling apik: #Pink 2 minangka warna lipstik sing paling disenengi ing lini produk iki. Iki minangka warna pink lotus sing feminin nanging padha-padha seductive. Warna lipstik iki nyumbang kanggo nggawe lambe luwih plump lan enom.

Rega: 178.000 VND

Ulasan lipstik Maybelline Powder Matte

Iki minangka garis lipstik sing digawe khusus kanggo wanita Asia, kanthi palet paling nyengsemake saka merek iki. Produk iki duwe nganti 20 warna lipstik sing beda kanggo sampeyan pilih.

Lipstik Maybelline Kab

Desain: Lipstik iki nduweni desain tongkat kanthi cangkang perak sing mewah. Nanging, titik minus desain garis lipstik Maybelline iki yaiku duwe tutup sing ora mesthi. Nanging ing bali, desain cilik lan bobot entheng nggawe produk trep kanggo tangan lan nindakake.

Bahan: natural beeswax, Kaolin,

Parafin, Silika, lilin manik,…

Papan warna

  • #Nude 01 Tutul saka Nude
  • #Nude 02 Gawe Aku Blush
  • #Nude 04 Ora Ana
  • #Nude 03 Nude Illusion
  • #Hong 01 Mauve It Up
  • #Hong 02 Teknis Pink
  • #Pink 03 Jambon Jambon
  • #Hong 04 Nganti Saiki
  • #Pink 05 Fuchsia Flash
  • #Hong 06 Pink Shot
  • #Abang 01 Abang-dy Abang
  • #Red 02 Get Red-dy
  • #Abang 03 Cherry Chic
  • #Red 04 Plum Perfection
  • #Abang 05 Noir Abang
  • #Orange 01 Orange Treat
  • #Orange 02 Orange Shot
  • #Orange 03 Orange Obsesi
  • #Orange 04 Karang Karang
  • #Orange 05 Avenue C
Lipstik Maybelline Kab

LIHAT HARGA OFFER DI SHOPEE

Werna: Iki minangka lipstik super lancar kanthi partikel mikroskopis. Iki nggawe gampang banget nempel ing lambe sawise aplikasi pisanan. Apa sampeyan nggunakake lipstik full lambe utawa mung ngisi lambe, werna isih standar banget.

Fastness warna: Review lipstik Maybelline babagan fastness warna produk iki luwih unggul tinimbang lipstik merek lipstik Maybelline liyane. Lipstik nduweni retensi warna sing kuwat banget nganti 24 jam. Mula, ora angel ngerti apa sebabe bocah-bocah wadon sregep tuku lan takon mengko.

Werna sing paling apik: #Orange 01 Orange Treat dianggep warna paling apik saka lipstik matte iki. Iki minangka warna oranye susu lan jambon sing mewah lan modern. Werna iki ora banget “bane beo” nanging isih banget feminin, cocok kanggo bocah-bocah wadon kanthi kulit entheng

Rega: 157.500 VND

Pandhuan babagan carane milih warna lipstik sing pas kanggo warna kulit

Sampeyan kudu nemtokake manawa warna kulit sampeyan kulit entheng, kulit peteng utawa kulit peteng. Saka ing kono, bakal gampang nemtokake warna lipstik sing cocog kanggo sampeyan. Palet lipstik Maybelline macem-macem banget. Dadi sampeyan duwe akeh pilihan sing paling cocog karo warna kulit sampeyan.

Lipstik Maybelline Kab

Lipstik kanggo kulit glowing

Yen sampeyan wong kulit entheng, milih warna lipstik ora angel banget. Sampeyan bisa nggunakake meh kabeh werna lip. Ing endi warna jambon, abang, lan abang minangka warna sing paling cocok kanggo kulit iki.

Lipstik kanggo kulit peteng

Kulit peteng bakal luwih angel milih warna lipstik tinimbang kulit sing entheng. Yen sampeyan duwe jinis kulit iki, sampeyan kudu prioritas nggunakake werna abang peteng, abang earthy. Iki minangka werna sing mbantu nambah cacat kulit. Mangkono nggawe sampeyan luwih sumringah lan enom.

Lipstik cocok kanggo kulit peteng

Yen sampeyan duwe kulit peteng, ora angel milih warna lipstik. Isih ana warna lipstik kanggo sampeyan. Werna abang jero, ungu mudo minangka warna sing paling cocog karo sampeyan.

Saben garis lipstik Maybelline nduweni kegunaan lan kaluwihan sing unik. Muga-muga, liwat artikel review lipstik Maybelline iki, sampeyan bisa nemokake garis lan warna lipstik sing pas.

READ  Top 6 phấn tạo khối tốt nhất giúp khuôn mặt sắc nét | massgo.vn

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud